Michael Wesley

Michael Wesley

Entreprenör, Coach & Föreläsare

Michael har ett förflutet som IT tekniker och konsult.  Michael har arbetat med många olika roller inom IT sedan 1987.

2004 slutade Michael som anställd och startade företaget Reality IT  Solutions Sweden HB tillsammans med kollegan Robert Thunell.  Då kollegorna inte hade samma målsättning med ägandeskapet så köptes Robert ut 2005 och Michaels fru Lotta gick in som delägare.

2007 startade Michael, tillsammans med Lotta, en ny verksamhet inom hälsa och välmående som heter In Vitam Spiritam.  Detta är latin för "hög livskvalitet" och paret lanserar sin verksamhet under varumärket Coach People.

Visionen med verksamheten är att kunna hjälpa privatpersoner och anställda inom olika företag till att må bra och alltid uppleva att de har en hög livskvalitet så att de njuter av livet.

En av arbetsmetoderna man jobbar med är coaching, då både Michael och hans fru Lotta är certifierade coacher.

Michael, inom ICF och NLP, Lotta inom NLP.  Båda är dessutom diplomerade hälsocoacher.

2009 startade paret ytterligare en verksamhet, denna gången inom bemanning.  Paret startade upp Pensionärspoolens verksamhet inom Partille och Lerums kommun.  Pensionärspoolen är en bemanningsverksamhet, utformat som francising, som erbjuder arbetskraft i form av pensionärer och pensionerade seniorer som hyrs ut till företag eller genomför uppdrag för privatpersoner.

Under 2011 expanderade Michael och Lotta verksamheten och köpte rättigheterna att bedriva verksamhet även i Helsingborg, Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.  Verksamheten har idag ca 250 timanställda.

Sök bland bloggar