Tarzan

Den stora svarta Tarzan93 16s

Tarzan, som nu är vår äldsta katt, är rätt så stor i dag - 7 kg närmare bestämt. Han ser nästan ut som en liten bulldog eller något liknande. Men det har inte alltid varit så. Tarzan har också varit en söt liten kissmiss.....

 

Tarzan är faktiskt ett helsyskon till Snurre, som var vår första katt.
När vi fick hämta Tarzan så hade han faktiskt en liten syster också, en lite kavat flicka som vi döpte till Kajsa Kavat.

 

Eftersom de vi fick katterna utav inte visste ifall vi ville ha en hane eller hona så hade de "sparat" två utav de tre katterna i kullen. Så vi skulle välja en katt, och den andre utav dem skulle alltså .... "försvinna". Men när vi fick höra det så tog vi med oss båda katterna hem. Det kanske fungerar så på en bondgård, men vi klarade inte riktigt av detta....

 

93 30sSå vi hittade ett trevligt hem till Kajsa och behöll själva Tarzan, eftersom vi vid det tillfället inte kunde behålla båda katterna.

Tarzan blev sedan vå lilla "bäbis". Han blev en väldigt kelen och tillgiven katt, som gärna höll sig nära oss och som kom till oss och kelade och myste, bara från att vara oss nära.

 

Han beter sig faktiskt som en hund, i det att han följer oss överallt och kommer osh svara när vi visslar på honom.

Men som sagt, nu är han storleken större katt. Trots att vi försökt att hålla diet och begränsa maten så har han vuxit till klart större proportioner.

 

94 20s

Tarzan fanns med oss i hela 16 år, innan han blev så dålig att vi inte längre kunde ha kvar honom.

 

Det gav oss mycket sorg att behöva låta honom somna in.  Han har varit med oss så lång tid, och för våra barn så var han som en naturlig bror, eftersom alla våra barn har växt upp tillsammans med honom.

 

Vi är tacksamma för den tid vi fick tillsammans och all glädje han bidragit med till familjen.

 

95 33100 23s101 05s

Sök bland bloggar