Smögen

STORGATAN 102005 09 05 0996 25

Huset ligger mycket centralt på Smögen, längs Smögens huvudgata - Storgatan. Huset ligger strax ovanför fotbollsplanen, mittemot skolan. 100 meter senare kommer man fram till Smögens torg. 

 

Huset är ett traditionellt västkusthus från 1910 på tre våningar innehållande två lägenheter för uthyrning under sommaren. På tredje och översta planet, brukar vi själva sommartid. 

 

Ursprungligen fanns det vare sig vatten eller toalett inomhus, utan precis som de flesta andra husen i området så hämtade man vatten ute på gården och torrdassen stod på tomten. Ett av dessa torrdass har länge funntis kvar vid ett av grannhusen till så sent som år 1998, då huset fick nya ägare som renoverade huset och tog bort utedasset. 

 

Huset har sedan dess modefierats en del för att få in toalett och vatten. Lägenheterna har renoverats efter hand under årens lopp och har nu alla riktiga fullt utrustade kök med diskbänk och varmvatten. 

 

Huset har tre olika uteplatser, tillgängliga för våra hyresgäster. Det finns även möjlighet att låna grill för dem som vill det. 

Husets placering och stora ytor ger möjlighet för lekar och spel, typ crocket eller kubb.

Det ger också möjlighet till privat och nära parkering på tomten, vilket gör att ni som gäster alltid har era bilar nära.

 


Till huset hör en liten friggebod där det finns möjlighet att bedriva någon enklare typ av affärsverksamhet, typ hantverk, eller möjligtvis för uthyrning till sporadiska nattgäster. 20100905 8278 2520100905 8275 25

 

Sök bland bloggar