Lägenhet 2 - Mellanvåningen

LÄGENHET 2 - Mellanvåningen

 

VÄNLIGEN SE LÄNGST NER FÖR KOMPLETT DATA OCH BOKADE VECKOR

190 11s

 

Lägenhet 2 ligger på mellanplanet och består av 2 rum och kök, med 4 bäddar.

Köket går i en ljus gråblå ton med ljust grågröna luckor. Vi har försökt att bibehålla så mycket som går av den gamla genuina stilen, vilket göra att det i köket finns en skänk och skåp i äldre stil, medan diskbänken som installerats på senare år är av något modernare snitt.

Köket är fullt utrustat med all tänkbar köksutrustning. Det finns även utrustning för att kunna baka, om så skulle önskas.

I köket finns även en gammal vedeldad värme- och stekplatta, men som tyvärr inte kan brukas pga brandrisk.

 

I det större sovrummet, innanför köket, går tonerna i ljust beiget. Rummet har två nya sängar av bättre kvalitet, en gammal fin byrå och en garderob.

Det är fritt för hyresgästerna att flytta ihop eller flytta isär sängarna efter eget önskemål. Det finns också möjlighet för barnfamiljer att sätta in en barnsäng om det skulle behövas.

 190 12sI samma sovrum finns också en gammal fin kakelugn, som har funnits med i huset sedan det byggdes. Kakelugnen användes flitigt förr i tiden då huset beboddes året om. Tyvärr går inte heller kakelugnen att elda i idag, eftersom det inte har skett någon brandinspektion på dess rörgångar.

I köket finns ett täljstenselemet som är från den tiden då man precis dragit in el i huset. På den tiden så fanns det två elsystem dragna i huset - ett för nattström som användes för uppvärmning och dagström som användes till övrigt.

 

I det mindre sovrummet som finns tvärs över hallen från köket sett, så går inredningen i lite rosa och ljusa toner. I rummet finns det två sängar och en garderob.

Rummet ligger i vinkel. Detta beror på att rummet en gång i tiden var större än vad det är idag. I samband med att man drog in rinnande vatten i huset och man installerade en "vattenklosset" (WC), så tog man en del 190 09s190 13s190 08s
av detta rum för att få till en toalett i mellanplanet.

Denna toalett har för ett antal år sedan "möblerats om" något för att få till en dusch. Detta gjordes i samband med att installerade varmt vatten i huset på 90-talet.

Trots att det kan tyckas vara lite trångt i rummet, så finns det plats för både stol och bord.

Något som karaktäriserar lägenheterna är att, även om de inte är av absolut senaste snitt, så är de pedantiskt skötta, rena och välstädade.

Vi önskar det så bra som möjligt för våra gäster och hoppas att ni skall trivas. Vi hoppas också att ni också hjälper oss genom att lämna lägenheten till nästa hyresgäst i samma skick som det var när ni kom.

Vänligen ber vi er också meddela oss ifall något skadas eller går sönder, så att vi har möjlighet att åtgärda detta innan nästa hyresgäst kommer.

Denna lägenhet kan också hyras ut som 1 rok, med 2 bäddar.

Kontakta oss för mer information

 

Data om lägenheten

 

STORLEK 1 (2) ROK BAD 250 m GOLF 1,6 mil
ANT BÄDDAR 2 (4) SHOPPING 200 m MINIGOLF 500 m
YTA (ca)[M2] 30 MATAFFÄR 100 m / 1 km DYKNING 1 km
TOALETT DELAS MED PLAN 3 BANK 2,5 km SIMHALL 2 km
DUSCH DELAS MED PLAN 1 OCH 3 BANKOMAT 250 m TRÄNING 2 km
PARKERING JA RESTAURANG 200 m MASSAGE 2 km
UTEPLATS JA (3) FISKHALL 250 m SOLARIUM 2 km
BALKONG JA KONDITORI 100 m / 300 m TENNIS 1 km
TV JA KYRKA 100 m / 100 m SPA 250 m
RADIO NEJ BAR / PUB 250 m KONFERENS 250 m
MICRO NEJ FISKETUR 2 km
GRILL OM SÅ ÖNSKAS

PRIS: 

(5.000 SEK / vecka)  (2 rum och kök)  NU BARA 4.400 SEK / vecka

Byte sker på lördagar.

Lägenheten lämnas kl 12.00 noggrant städad och i fint skick

Tillgång till lägenheten kl 14.00

Rök och djurfritt pga allergirisk!

 

STATUS 2017

VECKA 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
STATUS B B B B B B B L L L L

B - Bokad
L - Ledig
TR - Tillfälligt reserverad, fråga gärna

 

 

 

Sök bland bloggar