images/Slideshow/frontpage/Wesley_frontpage__slide_94_1200x630.jpg
Smögen bjuder på

En avkopplande atmosfär

Smögen är ett av västkustens vackraste sommarparadis.  Förutom att det bjuder på liv och fest, shopping, bad, salta stänk och sol, så bjuder Smögen framför allt på en avkopplande atmosfär där du kan ta det lungt.  Du kommer att märka att Smögen är något särksilt, att det kommer att ge dig ro och lugn som du sannolikt inte upplevt någon annanstans.  De kala klipporna, solen, och den ständigt salt-doftande brisen skapar ett lugn och harmoni inombords som du aldrig stött på någon annanstans tidigare.

 

{mp4}Smogen_Hallo_Sommar{/mp4}

 

 
Smögen©Michael Wesley Smögen©Michael Wesley

När du hyr hos oss kan du räkna med att det är rent och snyggt, samt god service

Hos oss bor du i ett traditionellt västkusthus från början av 1900-talet, mycket centralt på Smögen.  Huset ligger på väg ner mot den äldre delen av Smögen,  nära alla butiker, restauranger och centrala funktioner på Smögen, strax ovanför bryggan.  Fördelen är att huset också ligger tillräckligt långt bort från bryggan så du inte störs av allt festande nattetid.

Hos oss är det inte bara lugnt och skönt, du får också tillgång till en lägenhet bestående av sovrum med riktiga sängar att sova i och ett fullt uttrustat kök att baka i, om du så vill.  Allt med bibehållen charm, alltid rent och snyggt och bästa tänkbara service.

 
 

Tryggt boende


Vi har hyrt ut rum och  lägenheter i vårt hus i över 80 år, och under den tiden faktiskt bara fått ett fåtal klagomål, vad jag vet.  De flesta gäster har varit så nöjda att de återkommer år efter år.  Några gäster har blivit personliga vänner.  Och med gäster som återkommit varje sommar i över 38 år säger verkligen något om hur väl våra gäster trivs.
 • 2 lägenheter
 • 2 Rum och kök, 3-4 bäddar
 • Fullt utrustade kök
 • Riktiga sängar att sova i
 • Rent occh snyggt
 • Rökfritt
 • God service - hjälp om du behöver
 • Nära till allt centralt
 • 3 uteplatser att disponera
 • Fri parkering
 • Tillgång till grill
 • Djurfritt


 

Huset


En kortare beskrivning och historia
 

Bad och avkoppling


Det finns många platser att koppla av och bad - här hittar du några
 

Lägenhet 1


Bottenplanet bjuder på charmig lägenhet, lägre i tak
 

Shopping & Bryggan


Här hittar du shopping - både på bryggan och på andra platser
 

Lägenhet 2


Mellanvåningen bjuder på en rymlig. ljus och bekväm lägenhet
 

Aktiviteter


Här hittar du några aktiviteter du kan hitta på och runt Smögen
 

Uteplatser


Vi har 3 uteplatser som du kan nyttja
 

Hållö


På Hållö hittar du en unik uppsättning flora och fauna som bara finns här
 
Kontakta oss med en

Bokningsförfrågan

Smögen är ett mycket populärt sommarparadis.  Vi får därför många förfrågningar från personer som vill hyra hos oss.  Så vänta inte med att ställa en förfrågan om det är ledigt den vecka som du är intresserad av.

Byte av hyresgäster sker varje lördag.  Avresande gäster måste vara klara och lämna lägenheten senast kl. 12.  Ankommande gäster är välkomna att checka in kl 14.  Detta ger oss lite tid att se över ifall det är något extra som vi som hyresvärdar behöver åtgärda eller förbättra, innan nästa hyresgäst anländer.  Allt för att du som hyr hos oss ska kunna få den bästa tänkbara vistelse.

 

Tack för att du kontaktar oss med intresseförfrågan. Vänligen fyll i nedanstående formulär och vi återkommer så snart som möjligt.

Vår enkla bokningsprocess

Du kanske vill säkra din avkopplande semestervecka redan idag, så länge som vi har lediga veckor
1. Kontakt & förfrågan Använd kontaktfomruläret, skicka mail eller ring oss angående den period som du är intresserad av.  Även om vi uppdaterar hemsidan så fort vi kan, så kan det vara aktuella händelser som ännu inte lagts ut.
2. Personlig kontaktI samband med att du preliminär-bokat ett boende hos oss, så återkommer vi till dig personligen, för att se om du har några speciella önskemål eller frågor.
3. Bekräftelse & anmälningsavgiftDå du bokat ditt boende och vi har pratat med dig, kommer vi att skicka en bokningsbekräftelse och information om inbetalning av anmälningsavgift.  Först när vi mottagit anmälningsavgiften är ditt boende definitivt bokat för dig.  Avgiften får du inte tillbaka om du avbokar ditt boende.

Du kan betala via Swish eller via bankkonto.
4. Inbetalning av resten Senast 5 veckor innan du kommer till oss behöver du betala in resterande hyra.  Skulle du välja att avboka ditt boende får du tillbaka pengarna, om avbokning sker tidigare än 2 veckor innan tillträdesdatum.

Du kan betala via Swish eller via bankkonto.
 
 
 

Michael Wesley

Robertshöjdsgatan 14, 416 78 Göteborg 0732 - 771 756